Živka Davidovića 99 , Zvezdara , Beograd, tel: +381603730216

O nama

Ordinaciju je osnovala dr Irena Matić, koja je Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila kao nastavak porodične tradicije, a iz zelje da pomogne drugima i pacijente reši bola.

"Moj najbolji mentor je bila moja mama, specijalista parodontologije i oralne medicine, koja je uspela da mi 30 godina svog radnog iskustva prenese, na čemu sam joj neizmerno zahvalna."

Pored terapije bola, današnja stomatologija je nekompletna bez zadovoljavajuće estetike, pa je rad sa najsavremenijim materijalima i opremom nešto što Vam "Dental room" zasigurno nudi.

"Kontinuirane edukacije i praćenje najsavremenijih trendova u stomatologiji je uslov za uspeh u našem poslu, a moj cilj je zadovoljan pacijent i njegov zdrav i lep osmeh".

Pored stomatoloških usluga, ordinacija nudi i usluge iz oblasti neinvazivne estetske medicine tzv. Anti-aging medicine, kao nove, danas vrlo popularne medicinske grane.

"Veoma sam srećna što pored rešavanja stomatoloških problema i estetike zuba, pacijentima mogu da pružim i estetsku lica, što daje kompletan tretaman koji većina pacijenata želi. Estetske procedure kojima se bavim su neinvazivne i nehirurške, baziraju se na naglašavanju prirodne lepote korišćenjem savremenih i prirodnih materijala i tehnika."

Ordinacija se nalazi na Zvezdari i dežurna je za hitne stomatološke intervencije. Zakažite svoj termin i uverite se u prijatnu atmosferu i stručnost dr Irene Matic.

Dr Irena Matić